Προτάσεις βιβλίων – Non fiction – μυθιστορήματα

Προτάσεις βιβλίων

Στη σελίδα προτάσεις βιβλίων μπορείς να δείτε μερικά από τα καλύτερα ελληνικά βιβλία αλλά και μεταφρασμένα non fiction.

Όταν βλέπεις την παραπάνω λίστα “προτάσεις βιβλίων” μπορείς να είσαι σίγουρη/ος ότι τα βιβλία είναι “ένα προς ένα διαλεγμένα”. Για τα περισσότερα από αυτά έχουμε γράψει και το αντίστοιχο άρθρο έτσι ώστε να σου δώσουμε μια καλύτερη εικόνα του βιβλίου.

Non fiction και μυθιστορήματα

Ο κύριος σκοπός των non fiction βιβλίων όπως το βιβλίο Super Brain για παράδειγμα είναι να μάθουμε καλύτερα τον εαυτό μας, το σώμα μας έτσι ώστε να είμαστε πιο ευγενικοί προς αυτόν, να μην τον κρίνουμε. Γενικότερα τα βιβλία που θα βρεις εδώ αν χρησιμοποιείς τις γνώσεις και τις κάνεις πράξη σου εγγυώμαι από προσωπική πείρα ότι θα βελτιωθείς σε οποίον τομέα επιθυμείς. Αυτό είναι και το παράδοξο που συμβαίνει κυρίως με τα non fiction, δίνεις 10 ή 15 ευρώ και κερδίζεις πράγματα ανεκτίμητης αξίας.

Για να πούμε την αλήθεια τα non-fiction είναι ο “κυρίαρχος” αυτή τη στιγμή στο baktoblog. Το ξεκίνημα του baktoblog βασίζεται στο non fiction βιβλίο “The six pillars of self-esteem”.

Τον τελευταίο καιρό διαβάζουμε τόσο μυθιστορήματα όσο και non fiction. Τα μυθιστορήματα που διαλέγουμε σπάνια θα αφορούν μόνο τις εξελίξεις των χαρακτήρων. Ο κύριος σκοπός των μυθιστορημάτων που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι να κεντρίζουν τον αναγνώστη με μια ιστορία ενώ παράλληλα να του διευρύνουν τους ορίζοντες της αυτογνωσίας, της αυτοβελτίωσης και γενικότερα γνώσεις που θα έχουν ως στόχο την κατανόηση των ανθρώπινων συμπεριφορών και αντιδράσεων.

Τι κερδίζεις εσύ;

Πέρα από τις προτάσεις και τα reviews που γράφουμε, το 99% των βιβλίων είτε είναι non fiction είτε είναι μυθιστορήματα είναι πιο φθηνά αν το αγοράσεις μέσω internet.

Τι κερδίζουμε εμείς;

Κάθε φορά που αγοράζεις ένα βιβλίο μέσα από τις “προτάσεις βιβλίων”, όπως και από οποιοδήποτε link μέσα στο blog , βοηθάς οικονομικά το baktoblog.com. Από κάθε αγορά που κάνεις λαμβάνουμε το 1,5% με 7% της αξίας της αγοράς που κάνεις. Αν είσαι καινούργια/ καινούργιος στο baktoblog και δεν μας γνωρίζεις, δες την ομάδα εδώ.

Καλή ανάγνωση,
Γιώργος Μπάκουλης