Δωρεάν ebook «Τροφή για σκέψη»

Δωρεάν ebook «Τροφή για σκέψη»

Αύριο το baktoblog κλείνει 4 χρόνια. Όχι ότι χρειαζόμασταν κάποια αφορμή για να βγάλουμε ένα ebook με τα καλύτερα άρθρα μας…απλά το αναφέρω.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και «δημόσια» τους ανθρώπους που έχουν βάλει έστω ένα λιθαράκι σε αυτό το blog.

Δωρεάν ebook «Τροφή για σκέψη»

Μάζεψα τα καλύτερα άρθρα με βάση την απήχηση που είχαν από εσένα και όλους τους αναγνώστες του baktoblog, σε ένα μικρό ebook των 30 σελίδων. Το ebook περιλμβάνει άρθρα από εμένα, την Ελένη και τον Γιάννη.

Γιατί να διαβάσεις το ebook;

Την καλύτερη απάντηση την δίνει η Ελένη μέσα στο ίδιο το ebook:

Είναι ένα κράμα από ιδέες και σκέψεις γεννημένες από τρεις τελείως διαφορετικούς ανθρώπους τρεις ξεχωριστές μεταξύ τους προσωπικότητες που εκφράζουν σκέψεις σε θέματα ταμπού,σε γεγονότα σύγχρονα ή και σε άλλα παντοτινά επίκαιρα. Έχουμε επιλέξει μέσα από εκατοντάδες λέξεις και σημεία στίξης αυτά τα άρθρα για εσένα εκεί έξω που θέλεις να διαβάσεις κάτι το διαφορετικό

Βήματα για να το κατεβάσεις

1.Συμπληρώνεις την φόρμα παρακάτω

2.Επιβεβαίωνεις το email σου

3.Λαμβάνεις email με το αρχείο

(αν δεν βρεις το email έλεγξε τον κάδο “spam”)

* indicates required

Ποια άρθρα περιλαμβάνονται;

Όταν ήμουνα 3η λυκείου μετά τις πανελλήνιες πίστευα ότι η έκθεση θα ήταν το τελευταίο γραπτό μου. Μάλλον έκανα λάθος… :P. Αυτό που με γεμίζει σαν άνθρωπο είναι να δημοσιεύω περιεχόμενο με την ευχή να βοηθήσω τους αναγνώστες και να τους προτείνω βιβλία που θα τους συναρπάσουν. Το επάγγελμα μου είναι μηχανικός επιστήμης και τεχνολογίας υλικών και το πιο πρόσφατο (και μοναδικό για την ώρα) paper αφορά σύνθετα μεταλλικά υλικά.