Ένα βίντεο για τους fans (και-μη) του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Από μια μου είχε λείψει η όλη διαδικασία να φτιάχνω βίντεο και από την άλλη βρήκα ένα βιβλίο που μου άρεσε πολύ.Το αποτέλεσμα; Ένα βίντεο για τους fans(και-μη) του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Το καλύτερο μέρος αυτού του βίντεο δεν ήταν το αποτέλεσμα αλλά τα γυρίσματα και το μοντάζ που κάναμε για το intro. Όλη η έμπνευση για τη δημιουργία του, προήλθε από αυτό εδώ το τραγούδι. Αν έχεις δει έστω και μια φορά Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, πολύ πιθανό να έχει χαραχτεί στη μνήμη σου.

Βαθιά νοήματα στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Έχοντας διαβάσει αρκετά βιβλία για με βάση την αυτοβελτίωση, συνειδητοποίησα (για ακόμη μια φορά) ότι τίποτα δεν είναι μπορεί να μεταφέρει ένα μήνυμα καλύτερα, από μια ιστορία. Στον άρχοντα των δαχτυλιδιών όπως είδαμε και στο review, ερχόμαστε σε επαφή με αρχέτυπα, παραδόσεις, μύθους και ιστορίες από διάφορες γωνιές της γης, εκ των οποίων αρκετά είναι βασισμένα στην Ελληνική μυθολογία.

Αυτά που θέλει να περάσει η ιστορία τα περνάει με όμορφο και συμβολικό τρόπο που σου μένουν. Το φαινόμενο αυτό το έζησα ακόμα πιο έντονα στο review για τον «Αλχημιστή».

Το βίντεο χωρίζεται σε 4 από τα αγαπημένα μου θέματα, τα οποία αναλύονται εκτενέστερα στο βιβλίο «Δάση και Δέντρα της Μέσης Γης», ενώ στο τέλος περιλαμβάνει δικές μου σκέψεις πάνω στις ιστορίες του Tolkin.

#1 Η αρχή του ταξιδιού

HTML Image as link Qries

#2 Το πέρασμα στο Δάσος

#3 Βλάστηση στη Μέση-Γη

#4 Από που προέρχονται τα Έντς;

Αν δεν έχεις παρακολουθήσει ποτέ τη σειρά, εύχομαι αυτό το βίντεο να αποτελέσει το εφαλτήριο για να αρχίσεις. Η ανάλυση που γίνεται και στο review αλλά και στο βίντεο είναι το 10% από τα χιλιάδες μηνύματα που θα σου περάσει ο Tolkin για τη ζωή.

Αν σου αρέσει σε παροτρύνω να κοινοποιήσεις και γραφτείς στο κανάλι μας, διότι έρχονται και άλλα βίντεο στο μέλλον.

Αυτά από εμένα τα λέμε στο επόμενο άρθρο!

Υ.Γ Διάβασε την κριτική βιβλίου για το βιβλίο που αφορά τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών εδώ.


Σημείωση

Αγοράζοντας βιβλία μέσω των συνδέσμων του baktoblog, μας βοηθάς στο να συνεχίσουμε να γράφουμε υψηλής ποιότητας κείμενα.


Δωρεάν ebook «Τροφή για σκέψη»: Κατέβασε το σε 3 βήματα