Θυμάμαι όταν είχα μπει πρώτο έτος έψαχνα για βιβλία πέρα από τη σχολή μου. Το φοιτητικό περιβάλλον στο οποίο βρισκόμουν είχε διαφορετικά ενδιαφέροντα στα οποία συμμετείχα. Έτσι λοιπόν άρχισα να ψάχνω μόνος μου, σε βιβλιοπωλεία κτλ. Όμως κάθε αρχή και δύσκολη μιας και τα βιβλία που διάβαζα ήταν ωραία μεν αλλά πίστευα ότι σίγουρα υπάρχουν ποιο εμπεριστατωμένα συγγράμματα. Έξι χρόνια μετά είμαι στην ευχάριστη θέση μαζί με τα άλλα δύο μέλη της ομάδας να έχουμε κάνει μια λίστα με τα καλύτερα βιβλία εδώ.

Ας αφήσουμε την μικρή μου ιστορία και την απόπειρα μιας διαφήμισης 😛

Αυτό το κείμενο είναι το πρώτο από μια σειρά post που έχουν ως στόχο να σας βοηθήσω να αποφασίσετε ποιο βιβλίο ή βιβλία θα “αγοράσετε” ΤΖΑΜΠΑ.

Επειδή κατανοώ ότι δεν έχουμε όλη την οικονομική δυνατότητα να αγοράζουμε βιβλία, σε κάθε ένα από τα επόμενα post αυτής της σειράς θα αποπειραθώ να σχολιάζω βιβλία που διατίθενται δωρεάν μέσω του amazon kindle. Τα άρθρα θα περιλαμβάνουν και αρνητικά και θετικά σχόλια τα οποία θα δίνουν σε εσάς τη σκυτάλη για το αν θέλετε να τα κατεβάσετε ή όχι.

 Πως θα κατεβάζω τα δωρεάν βιβλία;

1) Κατεβάζετέ την εφαρμογή του kindle στο κινητό ή στον υπολογιστή σας
2) Κάνετε “click” στο link που θα έχω σε κάθε άρθρο για το αντίστοιχο βιβλίο
3) Είστε έτοιμοι να το διαβάσετε

Κάθε Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι θα ανεβαίνει και ένα καινούργιο άρθρο ενός καινούργιου δωρεάν βιβλίου.

H σειρά θα τελειώσει στις 16 Σεπτεμβρίου!

HTML Image as link Qries

Για να μείνετε συντονισμένοι κάντε έγγραφή στο newsletter του baktoblog ή follow στο Facebook και twitter!


Σημείωση

Αγοράζοντας βιβλία μέσω των συνδέσμων του baktoblog, μας βοηθάς στο να συνεχίσουμε να γράφουμε υψηλής ποιότητας κείμενα.


Δωρεάν ebook «Τροφή για σκέψη»: Κατέβασε το σε 3 βήματα


2 COMMENTS

Comments are closed.