Βιβλίο: Don’t Dumb Down Your Greatness: A Young Entrepreneur’s Guide to Thinking & Being Great

Τελευταίο επεισόδιο!

Ποια είναι η παγίδα;

Για όσους σκέφτονται ποια είναι η παγίδα και μπορεί να υπάρχουν ωραία δωρεάν βιβλία, είναι πολλοί συγγραφείς που δίνουν το πρώτο βιβλίο δωρεάν και στο τέλος σε παραπέμπουν να αγοράσεις το δεύτερο τους βιβλίο ή να γίνεις μέλος σε κάποιο inner circle. Ωραία στρατηγική.

«Όταν οι άνθρωποι προγραμματίζουν το amazon γελάει»

Αν παρακολουθείτε τα επεισόδια γνωρίζετε πως τα βιβλία που κάνω review είναι δωρεάν.

Για τους νέους αναγνώστες πατήστε εδώ.

Πριν από 2 μέρες η τιμή του βιβλίου ανέβηκε στα 1,23 ευρώ, ενώ σήμερα πήγε στα 0,99 ευρώ.

Παρόλο αυτά, χωρίς να το προγραμματίσω,  άφησα το καλύτερο για το τέλος!

HTML Image as link Qries
Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα μέρη του βιβλίου

1) Όταν γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δυσκολία, τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η τύχη δεν περιλαμβάνει καθόλου σκληρή δουλειά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ψευδαίσθηση.

Σχετικό Άρθρο : O μύθος του ταλέντου

2) Χωρίς την ικανότητα να βλέπουμε τις ευκαιρίες που περνάνε από μπροστά μας, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να καθόμαστε και να τις βλέπουμε να περνάνε. Τις περισσότερες φορές, μεγάλες ευκαιρίες είναι καμουφλαρισμένες ως τεράστια εμπόδια.

3)Κάντε πράγματα για τους γύρω σας, χωρίς να περιμένετε αντάλλαγμα.

4) Μην προσπαθείτε να γίνετε φίλους με όλους. Αυτό δεν σημαίνει να μην είστε φιλικοί και συνεργάσιμοι. Μερικές σχέσεις είναι τυπικές. Δεν είναι ούτε καλό, ούτε κακό, είναι αυτό που είναι.

5)Οι έξυπνοι άνθρωποι που είναι δίπλα σας θα καταλάβουν πότε προσποιείστε για να πάρετε κάποιο αντάλλαγμα και πότε είστε αυθεντικοί.

6) «Αν η πόρτα είναι κλειστή, βρείτε ένα παράθυρο». Μην δίνετε σημασία στα πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετέ, αλλά σε αυτά που μπορείτε. Αν έξω βρέχει όσο και να νευριάζετε και να χτίζετε αρνητικές σκέψεις δεν θα σταματήσει.

7)Παρατηρήστε τις σκέψεις σας, είναι υπέρ σας ή κατά σας; Τις περισσότερες φορές(αν όχι πάντα) ο μεγαλύτερος εχθρός είναι οι σκέψεις που κάνουμε.

«Θα αναγνωριστώ από αυτή τη δουλειά;»

«Η οικογένεια μου θα εγκρίνει τις επιλογές μου;»

«Είμαι ικανός/ικανή για αυτή τη θέση;»

«Θα αρέσει στον αναγνώστη που γράφω επιγραμματικά τα αγαπημένα μου μέρη από το βιβλίο; 😛 »   

Από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει

Το βιβλίο το διάβασα ενώ ταξίδευα και πραγματικά δεν κατάλαβα πως πέρασαν 3 ώρες. Δίνει πάρα πολλές πρακτικές συμβουλές με πολύ ωραία δοσμένο τρόπο. Οι παραπάνω εντυπώσεις που διαβάσατε αποτελούν το 2% του βιβλίου.

Κατεβάστε το και πάρτε όλη τη γνώση που διαθέτει!


Σημείωση

Αγοράζοντας βιβλία μέσω των συνδέσμων του baktoblog, μας βοηθάς στο να συνεχίσουμε να γράφουμε υψηλής ποιότητας κείμενα.


Δωρεάν ebook «Τροφή για σκέψη»: Κατέβασε το σε 3 βήματα