Γράψε άρθρο στο baktoblog (guest άρθρο)

Τι θα κερδίσεις αν γράψεις άρθρο στο baktoblog (guest άρθρο) ;

Γράφοντας guest άρθρο στο baktoblog εκτός από το όνομα σου φυσικά, παίρνεις και link στο blog σου και αν θέλεις, link σε κοινωνικά δίκτυα και προϊόντα που αντιπροσωπεύουν τη δουλειά σου ή το hobby σου.

Γιατί θέλουμε να γράψεις για εμάς;

Το baktoblog δημοσιεύει κατά μέσο όρο 2 άρθρα τη βδομάδα και 3 βίντεο το μήνα. Από άποψη περιεχομένου έχουμε μια καλή βάση και συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτήν.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βρούμε ανθρώπους που θέλουν να εκφραστούν μέσα από τα άρθρα. Δεν είναι ανάγκη να είναι επαγγελματίας αρθρογράφος ή φιλόλογος. Εκτός από την Ελένη, η υπόλοιπη ομάδα είναι ένας μηχανικός, ένας γιατρός, ένας μαθητής και ένας web designer/blogger. Δεν έχει σημασία «τι είσαι ή τι πιστεύεις ότι είσαι» , σημασία έχει αν θέλεις να γράψεις.

Αν σε ενδιαφέρει, συνέχισε παρακάτω για να δεις πως μπορείς να το κάνεις!

Συμπλήρωσε τη φόρμα παρακάτω

Πριν στείλεις το άρθρο σου δώσε 2 λεπτά να διαβάσεις τι πρέπει να περιλαμβάνει αυτό έτσι ώστε να μπορεί να δημοσιευτεί:

1) Η θεματολογία του άρθρου πρέπει να συγκλίνει με αυτή του baktoblog.

2) Το άρθρο σου δεν θα πρέπει να είναι μικρότερο από 500 λέξεις.

3) Το άρθρο θα πρέπει να συνοδεύεται από μια φωτογραφία.*

4) Απαγορεύονται οι αντιγραφές. Το άρθρο σου πρέπει να είναι μοναδικό.

5) Απαγορεύονται οι ανάρμοστες λέξεις.

* Όσον αφορά τις φωτογραφίες αν το άρθρο έχει να κάνει με βιβλίο, αυτό που θα σου πρότεινα είναι να στείλεις φωτογραφία που έχεις βγάλει εσύ. Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις φωτογραφία από το διαδίκτυο, σιγουρέψου ότι θα είναι non-copyrighted (ή με επισήμανση για εκ νέου χρήση). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σελίδες όπως το pixabay και το pexels.

Κάθε άρθρο περνάει πρώτα από την ομάδα του baktoblog και στη συνέχεια δημοσιεύεται. Αν το άρθρο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις ο αρθρογράφος θα ενημερωθεί μέσω email.

Please complete the required fields.