Πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι ξέρουν πού είναι καλοί, αλλά κάνουν λάθος. Ακόμα περισσότεροι είναι σίγουροι για τους τομείς που δεν είναι καλοί, αυτοί κάνουν μεγαλύτερο λάθος.

 

Πως μπορούμε να γνωρίσουμε τον εαυτό μας;

Σύμφωνα με το βιβλίο «Όταν οι αριθμοί φωτίζουν την καρδιά», αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε τις γνώσεις της αριθμολογίας. Να κατανοήσουμε τις χαρακτηριολογικές τάσεις που παρουσιάζουμε, μελετώντας το αριθμολογικό μας προφίλ.

Σύμφωνα με την συγγραφέα, η γνώση των αριθμών είναι αυτή που μας συνδέει με την πηγή από την οποία προσληφθήκαμε. Μας θυμίζει πως οι άνθρωποι είναι ενεργειακά συνδεδεμένοι με ένα σύμπαν το οποίο στηρίζεται σε μαθηματικούς τύπους και στις δονήσεις των αριθμών.

Αριθμολογικό Προφίλ

«Υπάρχει ένα ινδιάνικο ρητό: Αν θέλεις να καταλάβεις πως νιώθω, φόρα τα παπούτσια μου. Εγώ θα προσέθετα : Αν θέλεις να καταλάβεις ποιός πραγματικά είμαι, μελέτησε το αριθμολογικό μου προφίλ»  Γιούλια Πομπόρτση

Εγκυρότητα

Μέσα στο βιβλίο παρουσιάζεται ένα δείγμα 3000 ατόμων, όπου μέσα σε αυτούς είναι ο Steve Jobs, o Karl Max, o Alfred Joseph Hitchcock, o Αριστοτέλης Ωνάσης , η Μαρία Κάλλας, η Marie Curie, o John Lennon, ο Vladimir Putin, η Angela Merkel, ο Wolfgang Schauble και η Μητέρα Τερέζα.

HTML Image as link Qries

Με ποιόν τρόπο οι αριθμοί υπάρχουν στη ζωή μου;

Όπως θα καταλάβετε διαβάζοντας το βιβλίο οι αριθμοί είναι πανταχού παρόντες.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Αριθμός πορείας ζωής
 • Αριθμός Προσωπικότητας
 • Αριθμός ψυχής
 • Συνδυασμοί αριθμών πορείας ζωής και ψυχής
 • Αριθμός προσωπικότητας
 • Αριθμός πεπρωμένου
 • Αριθμός ωριμότητας
 • Αριθμός προσωπικού έτους
 • Αριθμοί και γάμος
 • Αριθμοί και απιστία
 • Αριθμοί και φιλία
 • Αριθμοί και επαγγέλματα
 • Κατάθλιψη-αυτοκτονίες και αριθμοί

 

Πως μπορώ να υπολογίσω το αριθμολογικό μου προφίλ;

Σε αυτό το σημείο παρουσιάζεται ο Πυθαγόρας και οι μαθηματικές ανακαλύψεις του ίδιου αλλά και άλλων  μαθηματικών της σχολής του. Κάθε αριθμός (πχ.αριθμός ψυχής) υπολογίζεται με τη χρήση του πίνακα του Πυθαγόρα. Σε κάθε κεφάλαιο αναφέρεται ο ακριβής τρόπος υπολογισμού για κάθε αριθμό του αριθμολογικού του προφίλ.

 Αριθμός Πορείας Ζωής

O αριθμός πορείας ζωής είναι η βασική χάραξη της ζωής.

Έχετε αριθμό πορείας ζωής 1 και διαθέτετε όλη την ενέργεια σας στο ξεκίνημα κάποιου project με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να αδυνατείτε να το ολοκληρώσετε; Ή μήπως τα κύρια χαρακτηριστικά  σας είναι η εργατικότητα και η πειθαρχεία, στοιχεία του αριθμού πορείας ζωής 4.

Αριθμός ψυχής

Ο δεύτερος αριθμός μας είναι ο αριθμός ψυχής και δηλώνει την αλήθεια της ψυχής μας καθώς και τα απαραίτητα εφόδια ώστε να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις που μας παρουσιάζονται.

Η συγγραφέας σημειώνει : «Αν έχετε αριθμό ψυχής 1,3,6,9 τότε είστε ευνοημένοι. Αντίθετα, το πρακτικό 4, το φιλόδοξο 8 και το υπεραναλυτικό 7 έχουν πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας να αποκτήσουν αυτό το χάρισμα».

Το 4, το 7 και το 8 μπορεί να διαθέτουν πλούσια συναισθήματα αλλά τις περισσότερες φορές επιλέγουν να μην τα εκφράζουν. Μέσα στο συγκεκριμένο κεφάλαιο παρουσιάζονται σε κάθε αριθμό και οι αντίστοιχοι συμβατοί αριθμοί, για παράδειγμα οι συμβατοί αριθμοί του 7 είναι το 3, το 8 και το 9.

Τι συμβαίνει όταν διαφορετικά νούμερα συναντιούνται;

Για περαιτέρω ανάλυση και εμβάθυνση όσον αφορά τους συνδυασμούς μεταξύ των αριθμών πορείας ζωής και των αριθμών ψυχής, ο αναγνώστης μεταφέρεται στο κεφάλαιο «Συνδυασμοί αριθμών πορείας ζωής και ψυχής».

Ακολουθεί απόσπασμα : «Όταν το 1 συνάντησε το 7»

Γοητεύτηκε από την σταθερότητα και το μυστήριο που αποπνέει. Το 1 θαυμάζει την επιμονή του 7 όμως εν τέλει κουράζετε από την υπερανάλυση και την εμπάθεια του. Το 1 αποφεύγει την συμβίωση με το 7 για πολλούς λόγους. Ο βασικότερος είναι ότι η ατελείωτη ενδοσκόπηση του συνήθως καταλήγει σε φιάσκο. Το 1, από την άλλη θέλει να μετράει προσωπικές νίκες ενώ το 7 καταστρώνει μεγαλεπήβολες στρατηγικές στο επιτελείο του, χάνοντας πολύτιμο χρόνο από το «τώρα».

Αριθμός προσωπικότητας- Ο τρίτος εαυτός μας

Συνηθίζουμε να λέμε ότι έχουμε 3 εαυτούς. Αυτόν που είμαστε πραγματικά, αυτόν που νομίζουμε ότι είμαστε και αυτόν που οι άλλοι θεωρούν ότι είμαστε. Ο αριθμός προσωπικότητας αντικατοπτρίζει τον τρίτο μας εαυτό. Στο βιβλίο, ο αριθμός παρουσιάζεται ως η βιτρίνα ενός καταστήματος. Όπως κάθε βιτρίνα, έτσι και κάθε άνθρωπος προβάλλει αυτό που θέλει να δουν οι γύρω του.

«Ένας λαμπερός αριθμός προσωπικότητας μπορεί να γοητεύσει αληθινά όταν στο εσωτερικό υπάρχει ένα αντίστοιχο περιεχόμενο, δυστυχώς όμως, μπορεί και να παραπλανήσει όταν πίσω από το λαμπερό περιτύλιγμα, υπάρχει σκοτάδι».

Αριθμός πεπρωμένου

Ο τέταρτος αριθμός είναι συνυφασμένος με την αποστολή που καλούμαστε να εκπληρώσουμε. Όπως καταλαβαίνετε είναι εξαιρετικά σημαντικός.

«Το συναίσθημα εκείνο της πληρότητας που μας πλημυρίζει όταν επιλέγουμε να ασχοληθούμε με κάτι που αγαπάμε αληθινά, είναι ο αριθμός πεπρωμένου».

Μήπως έχετε αριθμό πεπρωμένου 2, όπου καλείστε να λάβετε τον ρόλο του «εργάτη» για την υλοποίηση των στόχων σας, με όπλα σας την ηρεμία και την υπομονή;

Ή προσπαθείτε να βάλετε τάξη στο χάος, αναλαμβάνοντας το πρακτικό μέρος των υποχρεώσεων σας, αφήνοντας πίσω την ενασχόληση με γνώσεις που πιθανόν να αυξήσουν την συνειδητότητά σας; Αν ναι, πολύ πιθανό να έχετε αριθμό 4.

Κάθε αριθμός δεν δρα ανεξάρτητα

Όπως όλα τα πράγματα στον κόσμο, έτσι και οι αριθμοί ψυχής, προσωπικότητας, πεπρωμένου κτλ, συνδέονται μεταξύ τους. Για παράδειγμα, ο αριθμός προσωπικότητας 9 όταν συνοδεύεται από αριθμό ψυχής 9 είναι η μεγαλύτερη ευλογία. Αντίθετα, όταν ακολουθεί αριθμός ψυχής 7, τότε είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Στο διαδίκτυο και σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εμφανίζονται διάφοροι δήθεν μελλοντολόγοι που υπόσχονται ότι μέσα από την Αριθμολογία μπορούν να κάνουν προβλέψεις και άλλα περίεργα. Η αριθμολογία παραπέμπει σε γνώση που μπορεί να δραστηριοποιήσει την καρδιά και το νου.

Η συγγραφέας προειδοποιεί πως αν επιθυμείτε να δείτε το μέλλον σας, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις της αριθμοσοφίας που θα αποκομίσετε διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, τότε είναι σίγουρο ότι έχετε επιλέξει το λάθος δρόμο.


Σημείωση

Αγοράζοντας βιβλία μέσω των συνδέσμων του baktoblog, μας βοηθάς στο να συνεχίσουμε να γράφουμε υψηλής ποιότητας κείμενα.


Δωρεάν ebook «Τροφή για σκέψη»: Κατέβασε το σε 3 βήματα