Γιώργος Μπάκουλης

Αρθρογράφος

Όταν ήμουνα 3η λυκείου μετά τις πανελλήνιες πίστευα ότι η έκθεση θα ήταν το τελευταίο γραπτό μου. Μάλλον έκανα λάθος… :P. Αυτό που με γεμίζει σαν άνθρωπο είναι να δημοσιεύω περιεχόμενο με την ευχή να βοηθήσω τους αναγνώστες και να τους προτείνω βιβλία που θα τους συναρπάσουν. Το επάγγελμα μου είναι μηχανικός επιστήμης και τεχνολογίας υλικών και το πιο πρόσφατο (και μοναδικό για την ώρα) paper αφορά σύνθετα μεταλλικά υλικά.

Ελένη Κωτίδου

Αρθρογράφος / Φιλολογική Επιμέλεια

Γεια σου κόσμε! Κόσμε χαρούμενε, προβληματισμένε, τυχερέ και άτυχε! Είμαι η Ελένη και είμαι εδώ για τις ώρες των αντιφάσεων και της δημιουργίας! Όπως είπε κάποιος πολύ αγαπημένος κάποτε : " Οι ώρες της απόλυτης ελευθερίας μας, εκεί που ορίζουμε απόλυτα τον εαυτό μας είναι οι ώρες που δημιουργούμε". Το να γράφεις,λοιπόν, ένα άρθρο είναι ένα είδος ελευθερίας όλων εκείνων των αντιφάσεων, των προβληματισμών και των συναισθημάτων που αποτυπώνονται και μένουν. Δηλώνω ορκισμένη βιβλιοφάγος και ελπίζω οι προτάσεις μου να σε οδηγούν παντοτινά στις δικές σου ώρες απόλυτης ελευθερίας.

Ραφαήλ Μπάκουλης

Αρθρογράφος

Γιάννης Γεωργιάδης

Αρθρογράφος

Είμαι ο Γιάννης και απολαμβάνω απίστευτα να γράφω στον ελεύθερο μου χρόνο για σημαντικά θέματα που με απασχολούν και συνήθως με αγγίζουν προσωπικά, τα οποία αξίζουν λίγη περισσότερη σκέψη από ότι συνηθίζουμε να τους αφιερώνουμε. Μπορείτε να με βρείτε στο facebook αλλά και να διαβάσετε περισσότερα άρθρα μου, στα αγγλικά, στο προσωπικό μου blog (hearmeout103.wordpress.com). Θα ήθελα πολύ να μαθαίνω τις σκέψεις/απόψεις σας πάνω στα θέματα που θίγω, οπότε μην διστάσετε να τις εκφράσετε στα σχόλια ή να επικοινωνήσετε μαζί μου!

Πάνος Σακαλάκης

Web-designer / Τεχνική Υποστήριξη

Δεν υπάρχει τίποτα που να με ενθουσιάζει περισσότερο από έναν άνθρωπο που έχει μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί. Ως blogger, είχα την ευκαιρία να γράψω πάρα πολλές ιστορίες, και δεν θέλω να σταματήσω ποτέ.

Κλεονίκη Αθανασιάδου

Άρθρογραφος

Αγαπώ να δημιουργώ νοήματα μέσα από λέξεις που χορεύουν. Κάθε κείμενο, κέντημα λέξεων που προσδοκά να σημαίνει κάτι. Αναζητώ την ποιότητα και την ομορφιά, και την ελευθερία που προσφέρουν.

Νικολέτα Μιχαέλα Βασιλειάδου

Άρθρογραφος

Το όνομα μου ; Νικολέτα Μιχαέλα. Η σχολή μου; Κλασσική Φιλολογία και πιστοποιημένη Ψυχοθεραπεύτρια απο το 2018. Το μυστικό που έμαθα απο τις καταστάσεις της ζωής μέχρι και σήμερα είναι πως όσα και να έρθουν : ο χορός , οι ακονόνιστοι ρυθμοί των λέξεων για να ειπωθεί το ανείπωτο μέσα απο την πένα και οι πρεμιέρες των καινούργιων συναισθημάτων , μπορεί εν τέλη να είναι όλο το μυστικό για να γραφτεί το καινούργιο -επόμενο- δικό σου , δικό μου , δικό μας ταξίδι.