Ήταν 10:30 23 Απριλίου 2019 όταν συνειδητοποίησα ότι σε λίγες ώρες τελειώνει η παγκόσμια ημέρα βιβλίου και εγώ αράζω στο κρεβάτι έχοντας γράψει κυριολεκτικά μηδέν λέξεις για αυτό…book-blogger σου λέει μετά.

Το επόμενο χτύπημα το δέχτηκα την επόμενη μέρα όταν ο φίλος και συνάδελφος (υπεύθυνος για το υπέροχο homepage κ.α) Φώτης με κοίταξε με θλιμμένο και παράλληλα προβληματισμένο βλέμμα και με ρώτησε «Εχθές ήταν παγκόσμια ημέρα βιβλίου έτσι; Κάναμε τίποτα για αυτό;»

Μόνο ντροπή μπορούσα να νιώσω…

Αλλά ας αφήσουμε τα αρνητικά συναισθήματα στην άκρη και ας ενωθούμε όλοι εμείς που ξεχάσαμε αυτή τη μέρα, δημιουργώντας αυτή τη στιγμή μια νέα γιορτή η οποία θα ονομάζεται «Παγκόσμια ημέρα βιβλίου για αυτούς που ξεχάστηκαν!» και θα γιορτάζεται επίσημα στις 24/04 κάθε χρόνο.

Γιόρτασε μαζί μας κατεβάζοντας το δωρεάν e-book με τίτλο «Τροφή για Σκέψη» ή (για αυτούς που θέλουν να χώσουν το χέρι στην τσέπη) περιηγήσου στις βιβλιο-προτάσεις μας και διάλεξε το βιβλίο που σε ενδιαφέρει.

Αυτά από εμένα και χαρούμενη παγκόσμια ημέρα βιβλίου για αυτούς που ξεχάστηκαν!


Σημείωση

Αγοράζοντας βιβλία μέσω των συνδέσμων του baktoblog, μας βοηθάς στο να συνεχίσουμε να γράφουμε υψηλής ποιότητας κείμενα.


Δωρεάν ebook «Τροφή για σκέψη»: Κατέβασε το σε 3 βήματα


HTML Image as link Qries