Πως άρχισαν όλα;

Θα «ταξιδέψουμε» δύο χρόνια πίσω, όταν είχα βαρεθεί τη ζωή μου στη σκοπιά, δεν ήθελα να ρισκάρω κοιτάζοντας το κινητό μου ανά 2 δευτερόλεπτα αλλά είχα όρεξη να διαβάσω (πιο συγκεκριμένα να ακούσω) ένα βιβλίο. Το προηγούμενο βράδυ μεταξύ άλλων πέτυχα ένα βιβλίο το οποίο μου κέντρισε το ενδιαφέρον μόνο και μόνο από την απλότητα του τίτλου:

«The Subtle Art of Not Giving a F*ck»

Το αγοράζω σε μορφή audiobook και περιμένω την επόμενη μέρα…

Όπως και οι περισσότεροι έτσι και εγώ μαγεύτηκα από τις ιδέες του Μαρκ Μάνσον. Όχι τόσο για την πρωτοτυπία τους, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο τις παρουσιάζει. Μπορεί να έχουμε κάνει review την ελληνική έκδοση, αλλά για τους λάτρεις του audiobook, σας διαβεβαιώνω ότι η αφήγηση και πιο συγκεκριμένα οι διακυμάνσεις της φωνής θα σας κάνουν να αγαπήσετε αυτό το βιβλίο ακόμα περισσότερο.

Νέο Βιβλίο του Μαρκ Μάνσον – Everything is F*cked up

Γυρνάμε πίσω στο παρόν, όταν μου έρχεται email από την ιστοσελίδα του συγγραφέα για το νέο του βιβλίο «Everything is F*cked up: A book about hope», το οποίο θα βγει στις 14 Μαΐου!

Από ότι καταλαβαίνω το βιβλίο θα περιλαμβάνει ιδέες σχετικά με την καλή αλλά κυρίως κακή μεριά των απολαύσεων που λαμβάνουμε καθημερινά.

«Ζούμε σε μια ενδιαφέρουσα εποχή. Από υλικής πλευράς, τα πάντα είναι καλύτερα συγκριτικά με τα παλιότερα χρόνια. Είμαστε περισσότερο ελεύθεροι, υγιείς και πλούσιοι συγκριτικά με όλους τους ανθρώπους που έχουν περάσει από τον πλανήτη. Παρόλο αυτά τα πάντα φαίνονται να είναι «γάμ*σετα». Ο πλανήτης υπερθερμαίνεται, οι κυβερνήσεις αποτυγχάνουν, η οικονομία καταρρέει και όλοι προσβάλλονται διαρκώς στο Twitter. Σε αυτή τη φάση της ιστορίας, με όλη την πρόσβαση στην τεχνολογία, παιδεία και επικοινωνία, την οποία οι πρόγονοι μας δεν μπορούσαν καν να φανταστούν, πολλοί από εμάς ακόμα καταφεύγουμε στο υπερισχύον συναίσθημα της απελπισίας.» – ελεύθερη μετάφραση από ένα απόσπασμα της ιστοσελίδας του Μαρκ Μάνσον για το νέο του βιβλίο.

HTML Image as link Qries

Δες περισσότερες πληροφορίες για να προ-παραγγείλεις το βιβλίο εδώ.

Δύο πράγματα πριν κλείσω:

  1. Εννοείτε ότι θα γράψουμε κριτική του βιβλίου!
  2. Είμαι περίεργος να δω πως θα μεταφραστεί ο τίτλος στα Ελληνικά…

Σημείωση

Αγοράζοντας βιβλία μέσω των συνδέσμων του baktoblog, μας βοηθάς στο να συνεχίσουμε να γράφουμε υψηλής ποιότητας κείμενα.


Δωρεάν ebook «Τροφή για σκέψη»: Κατέβασε το σε 3 βήματα